dijous, 15 de gener del 2009

El Museu de l'Art de la Pell inicia el projecte "La Pell del Món"



El dimecres 14 de gener el Museu de l'Art de la Pell de Vic va acollir la primera trobada informativa amb els agents d’enllaç del nou projecte “La Pell del Món” que organitza el mateix museu juntament amb el Consell Comarcal d’Osona.
“La Pell del Món” és un projecte de sensibilització i participació que vol obrir el MAP a la comarca, contextualitzant les peces del museu a partir del coneixement d'osonencs i osonenques oriünds dels països d'on procedeixen les peces.
Durant la primera fase del projecte es posarà en marxa un Comitè d’Assessorament Cultural que, a partir d’entrevistes en profunditat amb persones originàries d’un mateix país, documentarà més d’una vintena de peces de la col·lecció amb vivències i coneixements personals relacionats amb la peça.
En una segona fase aquest treball de documentació i recerca es mostrarà a una sèrie d’exposicions monogràfiques sobre les diferents cultures documentades. D’aquesta manera s’aprofita la diversitat de procedències a Osona per enriquir culturalment la col·lecció del MAP i donar-la a conèixer.
Durant aquesta trobada s’ha donat la benvinguda als participants del projecte i s’han detallat els objectius i la metodologia.

Extret Nota de premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.