divendres, 19 de desembre del 2008

"Projecte Llenamú. La colònia". La companyia Corcia Teatre rep el premi al millor espectacle i al millor actor.

El Museu Industrial del Ter i l'Ajuntament de Manlleu han coproduït aquest espectacle en el marc de la col·laboració estable entre la companyia i el museu. Projecte Llenamú. La colònia es va imposar a 120 propostes, de les quals 15 en van ser finalistes.
Segons les informacions de la companyia Corcia Teatre el passat 15 de desembre es va celebrar la gala d'entrega de premis de la XIII Mostra de Teatre de Barcelona. A partir de les 10 de la nit les 15 companyies finalistes de la Mostra es van trobar a la Sala Luz de Gas de Barcelona per conèixer si havien estat guardonats. Entre aquestes 15 companyies hi havia CORCIA Teatre amb l'espectacle "PROJECTE LLENAMÚ" que va ser la clara guanyadora tenint en compte el nombre de premis rebuts i la importància dels mateixos.Un jurat format per 10 persones del món del teatre i el periodisme van atorgar l'ACCÈSSIT AL MILLOR ESPECTACLE a PROJECTE LLENAMÚ de CORCIA Teatre. A més a més, l'actor Cesc Pérez es va endur el PREMI AL MILLOR ACTOR per la seva interpretació del personatge Esteve Gasòliba al mateix espectacle.
A més a més del reconeixament que suposa un premi d'aquestes característiques, l'ACCÈSSIT AL MILLOR ESPECTACLE està premiat amb una gira al primer trimestre del 2009 amb la seva programació a la Sala Planeta de Girona, Teatre de l'Aurora d'Igualada, Teatre de Ponent de Granollers, Sala Trono de Tarragona, l'Estruch de Sabadell i Bravium Teatre de Reus. L'obra va estar seleccionada per la XIII Mostra de Teatre Barcelona d'entre 120 espectacles presentats i es va poder veure al Teatre del Raval els passats 15 i 16 de Novembre. El que va ser una bona acollida per part del públic, al cap d'un mes s'ha transformat en el reconeixement del jurat que ha convertit PROJECTE LLENAMÚ en un dels grans guanyadors d'aquesta Mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.