dilluns, 11 de maig del 2009

Riscos i emergències en el patrimoni cultural

El proper dia 19 de maig, a les 18.30, a la Sala d’Actes del Museu d’Història de Catalunya (Palau de Mar, Barcelona) tindrà lloc l'exposició Els riscos i emergències en el patrimoni cultural, a càrrec de Cristina Menegazzi, especialista de programes de l’ICOM.
Us adjunto el resum i el programa:
"Cada dia son més freqüents les situacions d’emergència que es donen arreu del món, i que afecten directament al nostre patrimoni. Les darreres fortes ventades, pluges abundants i altres fenòmens tant da caràcter climàtic com de destrucció produïda per l’home, en conflictes bèl·lics o actes vandàlics en son un clar exemple. Volem donar un repàs general a la situació nacional i internacional actual pel que fa a la previsió de riscos i emergències, i pel que fa a l’elaboració de plans específics per fer-hi front.
  • Presentació i conceptes generals de la Gestió Integrada de Riscos en el patrimoni.
  • Principals organismes internacionals que donen resposta a les necessitats en cas de situacions d’emergència.
  • Presentació de programes i eines de treball per a la gestió d’emergències i per al desenvolupament dels plans de gestió de riscos.
  • Aportar criteris i eines per a la detecció i tractament de riscos."
Més informació aquí. Cal confirmar l'assistència enviant un missatge a l'adreça amc@museologia.org. Si hi esteu interessats, no tardeu gaire, l'aforament està limitat a 90 persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.