dimecres, 13 de maig del 2009

A vegades ens en sortim

Després d’un temps i ‘quantitatius’ entrebancs, s’acosta aquell moment esperat on culminarem aquell embrió que va començar a gestionar-se fa uns mesos.

Amb l’ajuda dels membres del GAT (Grup d’Aficionats al Teatre del Masnou), de la Cristina (la directora del Museu), del Vicenç (l’incombustible conserge) i d’altres persones que desinteressadament han col·laborat en aquest acte, la visita teatralitzada s’estrenarà per primera vegada aquest dissabte a la nit. Després oferirem un concert del grup local, Caliu.
L’elaboració del guió ha estat un procés llarg, també la creació i el perfil dels personatges; l’assessorament a nivell lingüístic ha estat vital per culminar petits detalls. S’han tingut en compte (i molt) els consells o comentaris que fa un temps, i arrel de la meva consulta, van donar-me alguns Taps i Tapes.

Un cop el guió va finalitzar-se, va començar el disseny i la difusió de les activitats. També tot allò que molts coneixeu i que guarda relació amb la lentitud dels tràmits, la coordinació o els pressupostos.

Ara, des de fa unes setmanes, ens reunim cada tarda al Museu (al marge de l’horari laboral) per assajar l’obra. Aquesta experiència està resultant impagable, com el resultat de cada taller o entrevista relacionats amb el projecte de memòria històrica.

Amb la tranquil·litat de saber que tan sols queda ultimar petits ‘grans’ detalls, podem dir que malgrat tot, a vegades ens baixa la verge i de sobte ens revela que ens sortim.

Tot allò que no us he explicat, aquí.

Òbviament, hi esteu convidats!

3 comentaris:

  1. Humbert!

    Molt bona feina!! deu haver estat molt emocionant preparar tot aquest projecte. ja ens explicaràs!

    ResponElimina
  2. Ho gravareu en vídeo? quedaria bé al canal de Facebook aquest que teniu i ens permetria tenir-ne un tast a aquells que no hi podrem anar...

    ResponElimina
  3. Gràcies Alba,
    certament ha estat molt emocionant, sobretot per l'equip que m'ha acompanyat cada tarda. Us ho explicaré, i personalment també, doncs tinc pensat anar a Santa Coloma a visitar 'Modificacions'.

    Guillem: Buscaré la manera de gravar-ho, m'ha semblat bona idea. En qualsevol cas, es tornarà a fer, també ho han programat per dos dies de la Festa Major (al juny).

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.