dilluns, 25 de maig del 2009

Tallers d'Història i Memòria

Farà un mes l’Arxiu Històric Municipal de Sant Boi i el Museu de Sant Boi van participar en una sessió del Taller de Memòria que desenvolupa el Casal d’Avis de la Generalitat de Sant Boi de Llobregat. Aquest taller té l’objectiu de millorar i mantenir la memòria i afavorir la interacció social de les persones grans.

La sessió va consistir en comentar algunes imatges d’època de la vila, a través de les quals les participants (unes 20 dones aproximadament) van recordar vivències i anècdotes personals.
Com veieu, la sessió no va ser de memòria històrica o documentació de fotografies, els protagonistes no eren els fets ni les imatges, sinó la experiència personal. Com a tast, us mostro una de les imatges que més van donar per parlar; el joc, el poder anar a l’escola o no, la lectura, l’amistat d’infància...

De cara al curs vinent, estem fent una campanya de difusió del projecte per a poder estendre a altres tallers de memòria aquesta activitat. Després d’una primera sessió de contacte, les dues següents seran més temàtiques i es tractaran temes més concrets i treballats amb anterioritat.

Museu de Sant Boi C/Hospital, 9 Tel. 93 635 12 50
http://www.museusantboi.org/
Bloc del Museu i de l'Arxiu
A/e: museu@santboi.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.