dilluns, 19 de gener del 2009

El MdG prorroga dues exposicions

Les dues exposicions que actualment es poden visitar al Museu de Granollers es prorroguen fins el 15 de febrer.

La primera és : J. Bosch, fotògraf. Retrats d'estudi.
L'exposició presenta una selecció de 582 imatges escollides d'entre les quasi 35.000 del fons de l'Arxiu Municipal Foto Bosch (majoritàriament retrats) del fotògraf granollerí Josep Bosch i Plans que, recentment, la família ha donat a l'Ajuntament de Granollers, i que corresponen al període que va des de principi del segle XX al 1965.
És una selecció temàtica de retrats d'estudi on es presenten els motius més recurrents, si més no en aquells anys, per anar a cal retratista: les primeres comunions, els casaments, els retrats familiars, d'infants; amb motiu del carnaval, de Setmana Santa; de grups musicals, d'esportistes...
Un conjunt d'imatges presentades en diversos formats (originals, audiovisuals), de retrats de persones de Granollers i comarca, algunes d'elles vinculades al món de la política, del comerç i de la cultura.

L’ altra exposició és GRANOLLERS 21.00. La ciutat deserta.
Aquesta és una proposta expositiva del col·lectiu Granolleig, l'Associació Cultural de Granollers, en col·laboració amb el Museu de Granollers.
La mostra planteja el tema de la ciutat de Granollers a les 21:00, hora en que es converteix en un desert. És el moment en que el ritme de les tanques i persianes baixades ens reclou en els espais privats.
La reivindicació de l'espai per passejar, veritable monument a la dimensió humana de la ciutat, la necessitat de nous centres amb ànima per a la ciutat, i la urgència de donar vida a les zones desertes de la ciutat són els tres accents d'aquest nou diàleg entre imatges i paraules del col.lectiu Granolleig.
Amb els poemes d' Andreu Ballús, Francesc Circuns, Albert Forns, Alba González, Mireia Molins, Santi Montagud, Esteve Plantada i Gemma Terés.
Fotografies de David Cruz, Siqui Sánchez, Jordi Ribó, Àlex Blanco, Arnau Bellavista i Xavi Mañosa. Pintures d' Arnau Bellavista i Pau Farell. Escultures de Ramon Aumedes. Vídeo de Siqui Sánchez. Sons de Pau Farell.

Us hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.