dijous, 5 de març del 2009

El Museu de Badalona fa una nova crida ciutadana


El Museu de Badalona demana un cop més la participació veïnal en la recopilació de fotografies per preparar la propera exposició sobre el barri de La Pau. Tots aquells badalonins que vulguin aportar imatges ho poden fer fins a finals del mes d’abril als punts de recollida establerts: l’Associació de Veïns de La Pau i el propi museu.

Aquesta nova exposició s’insereix dins el projecte anomenat Imatges per a la memòria, que es va engegar ara fa tres anys amb una doble intenció: donar a conèixer als ciutadans la història dels diferents barris de Badalona, i per altra banda, traslladar el museu al territori, intentant apropar-se així al públic no habitual. Es tracta d’un format concebut per poder itinerar per totes les entitats i equipaments de la ciutat que ho sol·licitin, que normalment va acompanyat de dues activitats complementàries: tertúlies amb els “veterans” del barri en qüestió i itineraris pels “llocs perduts”, és a dir, espais que havien estat significatius i que avui s’han transformat o bé han desaparegut.

Fins el moment els protagonistes havien estat els barris de La Salut, Pomar, Canyet i Progrés, amb un balanç de l’experiència molt positiu en quant a la implicació tant de les entitats locals com dels veïns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.