dijous, 19 de març del 2009

Exposició Temp(le)s

Temps enrere, el temple era l'espai de cel que l'àugur contemplava. Atent al vol dels corbs i les àligues, la forma i la posició dels núbols, la remor del vent o la intensitat del llampec... l'àugur desxifrava els signes de la volutat dels deus.

En veure per primera vegada el Temple Romà de Vic, vaig pensar que seria bonic fer-hi una exposició de pintura i vestir aquelles parets de miralls o de finestres... I després d'un any, amb la col.laboració d'alguns artistes i del Patronat d'Estudis Osonencs, gestors del monument, ho hem aconseguit!

L'exposició Temp(le)s cerca l'expressió pictòrica d'aquelles lectures sagrades, empremtes de l'experiència instransferible del culte i del temps en suspens en l'espai sagrat. Hi participem deu artistes, entre d'altres, l'Albert Gonzalo, la Mireille Cajet o l'Enrique Querol.

Em fa molt feliç compartir amb vosaltres aquest projecte que neix abans de formar part de l'equip de Taps. Si mai us escapeu a veure l'exposició, m'encantaria rebre els vostres comentaris i suggerències, i si us ve de gust, també la vostra experiència d'aquell temps en suspens del patrimoni cultural local... :-)

Temp(le)s . Fins al 12 d'abril al Temple Romà de Vic . C/Pare Xifré, s/n . Horari de dimarts a dissabte, de 11h a 13h i de 18h a 20h. Diumenges de 11 a 13h

1 comentari:

  1. La proposta és atractiva. Si passo per Vic abans del 12, m'hi dixaré caure.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.