dilluns, 11 de maig del 2009

Dia dels Museus


Tot seguit us detallo les activitats que ha preparat el Museu Abelló per celebrar el Dia dels Museus:

Dissabte 16 i Diumenge 17
LA JOIA DEL MUSEU
Presentació de la darrera donació de Joan Abelló: Playa de Biarritz, de Joaquim Sorolla.

Dissabte 16 a les 20h
CONCURS DE PASTISSOS: FELICITEM AL MUSEU!
Concurs de pastissos creatius per felicitar els 10 anys del Museu Abelló. El pastís guanyador rebrà com a premi una litografia signada de l’artista Joan Abelló.
Bases i inscripcions fins el 13 de maig a: museuabello@molletvalles.cat o tel 93 544 50 99

PROJECCIÓ “EL TALLER DEL PINTOR”
Presentació inèdita, a través del reportatge visual, de tots els espais i continguts que configuren la segona donacidó.

Diumenge 17 a les 12h
L’ART ÉS UN JOC
Taller per pintar una marina que formarà part de l’Aparador de final d’any en homenatge a Abelló.
Taller per confeccionar paletes de pintor amb diferents xocolates.

Us hi esperem!!

1 comentari:

  1. El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Museòlegs de Catalunya convoquen en motiu del Dia Internacional dels Museus 2009 el primer joc on- line dels museus de Catalunya.
    La Factoria d’Imatges és l’encarregada de desenvolupar aquest joc on-line que té com a precedents el Joc on- line de la cooperativa Abacus, el joc del llibre, i el Joc on-line del Periódico de Catalunya, Activa tu Mente.
    El Joc dels Museus començarà el proper dilluns dia 18 de maig i es prolongarà fins el divendres 12 de Juny. Durant quatre setmanes, de dilluns a divendres, els participants hauran de respondre on- line 3 preguntes que se’ls plantejaran. Les preguntes s’enviaran a la 1 de la matinada per correu electrònic i es podran respondre fins a les 12 de la nit a la mateixa web del joc, www.eljocdelsmuseus.cat
    Cada pregunta encertada tindrà el valor d’un punt i els/les participants/es acumularan en el seu rànquing personal tant punts com preguntes hagin encertat. Cada dia, es publicaran les preguntes i les respostes correctes del dia anterior a la web del joc a la vegada que es farà públic el rànquing amb la classificació general dels/les participants/es.
    Per tal d’encertar el màxim de respostes i acumular un gran nombre de punts és important que els jugadors responguin cada dia correctament a totes les preguntes.
    Els tres primers classificats podran escollir entre un d’aquests tres premis: Un cap de setmana a MÓN ST BENET amb allotjament i visites al Monestir i la Fundació Alícia, un cap de setmana al Parador Ducs de Cardona amb visites guiades a la vila i diferents obsequis patrocinats per la Fundació Cardona Històrica i finalment una passejada amb un veler de principis de segle XX per gentilesa del Museu de la Pesca de Palamós.
    Totes les preguntes han estat elaborades pels propis Museus Participants i supervisades per la Direcció General de Patrimoni Cultural.
    Per tal de participar al Joc de Museus és necessari que els usuaris es registrin al web del joc: www.eljocdemuseus.cat. Tot i que ho podran fer mentre el joc tingui vigència és important que es registrin abans del dilluns 18 de maig, dia d’inici del Joc.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.