dijous, 14 de maig del 2009

Les colònies prenen la paraula!!

El Museu Industrial del Ter inaugura, aquest dissabte 16 de maig a les 6 de la tarda, l'exposició "Les veus de les colònies: Cal Rosal 1858-2008".

El dia de la inauguració i la temàtica de l'exposició s'han escollit per dos motius diferenciats. D'una banda aquest cap de setmana Manlleu organitza la seva particular fira anomenada Artesanàlia que sempre coincideix amb alguna novetat al MIT, ja que l'espai on es desenvolupa la fira és a l'entorn del museu i del passeig del Ter. Per altra banda, l'exposició arriba a Manlleu en ple aniversari dels 150 de fundació de la colònia de Cal Rosal, i una exposició d'aquesta temàtica i d'aquestes característiques ha de passar per la població.

L'exposició explica l'evolució d'aquestes colònies des de la seva fundació fins a l'actualitat. El Museu Industrial del Ter acull aquesta exposició per donar a conèixer la pluralitat de vivències i veus, i també d'oportunitats, a l'entorn d'un fenomen que ha caracteritzat la història industrial del nostre país i molt particularment a les conques dels rius Ter i Llobregat.

Així que ja ho sabeu: hi esteu tots convidats!!

Museu Industrial del Ter

3 comentaris:

  1. L'exposició hi serà fins el 26 de juliol, o sigui que ja pots buscar un dia per venir fins a Manlleu!
    El mateix per la resta. Us hi esperem!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.