dimarts, 13 de gener del 2009

Els Playmobils desembarquen

Des del Museu Municipal de Nàutica del Masnou, poble de tradició marinera i d’indians, hem estat buscant una exposició de temàtica marítima per definir la programació d’exposicions temporals que portarem a terme durant aquest 2009.
El cas és que rastrejant l’oferta e ideant noves propostes, vam localitzar una exposició.
Reuneix una sèrie de condicions ideals, adequades a la nostre demanda: temàtica marítima, adreçada al públic en general -donant especial atenció al públic familiar- i mostrant la història d’una manera original.
Lamentablement no està al nostre abast, doncs les pretensions pressupostàries que exigeix l’exposició són lluny de les nostres intencions.
Una veritable pena, però em sembla que mereixia la pena exposar-la en aquest espai, doncs podem veure com d’una temàtica específica i no sempre del gust de tothom, se’n poden extreure projectes força originals.
Els vaixells de Playmobil es podran veure al Museo Marítimo Ría de Bilbao.

4 comentaris:

  1. Ostres, doncs segur que tindríeu cues i que us portaria els públics més insospitats! quina llàstima...

    ResponElimina
  2. Ara fa un parell d'anys més o menys, vaig anar a l'Illa Diagonal expressament perquè van convertir els seus passadissos en una enorme exposició de playmobil. En aquest cas però, estaven distribuits per temes (Oest, la granja, medieval, Londres Victorina, etc). La veritat és que hi havia molta gent i tenies dificultats per veure les vitrines amb els muntatges. Destacaria sobretot el Pessebre de Playmobil (em va semblar molt curiós) i l'Accident de trànsti de playmobil (per lo dramàtic del tema).

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.