dijous, 22 de gener del 2009

I+D a Cultura

Trànsit Projectes, va produir l'any 2007 un interessant vídeo que planteja una definició de Cultura basada en nous paradigmes i una reflexió sobre la necessitat d'innovar en aquest territori, des de la proximitat i la participació. Ho fa a través d'un llenguatge, també gràfic, simple i contundent. Un viatge de tres minuts en el que es diuen moltes coses...
Malauradament, tot i estar disponible a Youtube no he pogut capturar-lo, però si entreu al web de Trànsit el veureu de seguida. I per vosaltres... què és cultura?

1 comentari:

  1. bon dia,
    no he pogut accedir a transit.es, però ja que preguntes sobre el significat de cultura, aportaré:
    "la cultura [manifestació humana...] viva per ser més real ha de generar-se per si sola, només a partir de la voluntat de cadascun dels habitants d’un territori. Així la propietat també serà del conjunt de la població, de tothom (o fins i tot podríem dir de ningú si ens poséssim a filosofar). Se’n podrà ser consumidor o espectador, però no per això perdrem la capacitat de ser-ne també creadors. Tothom serà destinatari o creador de cultura, només dependrà de la voluntat, capacitat i context de cadascú."
    Apunto cap al problema de la ètica en la gestió cultural i la seva propietat, per obrir un florit debat...

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.