divendres, 30 de gener del 2009

Picasso pinta el Guernica

El passat 15 de gener vam inaugurar al Museu del Prat Picasso pinta el Guernica, una exposició de la Fundació Palau commemorativa del 70è aniversari del bombardeig de la ciutat basca, així com de l’obra d’en Picasso.

Resulta molt interessant ja que ens contextualitza l’obra des de diversos punts: la guerra civil, l’encàrrec pel pavelló de la República; però també el procés creatiu: dibuixos, esbossos, un audiovisual amb les fotos de Dora Maar. La última part es consagra a la simbologia actual de l’obra i el visitant pot deixar un missatge en una estructura de ferro.

Aquesta setmana hem començat amb les visites i en els propers dies, els tallers...quan comenci la producció de les noves obres d’art, us en deixarem veure una petita mostra!!! Us linkem un passeig per un Guernica en tres dimensions que s’ha fet des de la Universitat de Georgia.


2 comentaris:

  1. Em sona, em sona...aquesta exposició.
    Què tingueu sort amb els tallers i properes activitats!

    (per cert, els comentaris que escriuen els visitants en l'estructura de ferro, solen ser bastant curiosos.

    Salut!

    ResponElimina
  2. Gràcies Humbert!!

    Els comentaris eren una de les coses que feia més por...pensàvem que no s'animaria gaire gent, o bé que n'hauríem de censurar i res d'això, els que més sorprenen són els de la gent que s'ha emocionat i recorda coses...

    Fins aviat!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.