dilluns, 30 de març del 2009

Coincidència insòlita: Ombres de Pell

Aquesta aventura començava durant el mes de gener quan tots els Taps buscavem desesperadament un company/a de viatge, quan tots anavem a la recerca d’una coincidència insòlita.
En el meu cas, no va ser fàcil, ja que la col•lecció de Joan Abelló era tan extensa i variada, que no sabia per on començar.
Finalment, i després de diversos contactes, vam trobar una forta conexió amb el Museu de l’Art de la Pell de Vic. Aleshores, només va fer falta anar estirant del fil i la coincidència va anar prenent forma. Així, a finals de Febrer passavem a la fase de producció, i des de Vic i Mollet ja començavem a respirar. Però encara no estava tot enllestit, encara faltaven els últims maldecaps de la impressió dels díptics (quin patir!!!) i de les assegurances.
Finalment, el passat divendres dia 27 tan la Salomé com jo veiem culminada la nostra feina.

La coincidència insòlita es va presentar dissabte juntament amb els actes del desé aniversari. Tot i que encara és aviat per valorar-ho, pel que vaig poder veure, la coincidència va cridar molt l’atenció dels visitants. Fins i tot, alguns d’ells comentaven: “Són el mateix?”, “Semblen que es parlin!”.

3 comentaris:

  1. Encantada de coïncidir i connectar!!!!
    Hagués estat bé trobar-se un javanés i que ens hagués pogut dir a quins personatges corresponien exactament cadascun!
    Pels mil caps de Ravana (vol dir="redimonis!"), per força han de parlar entre elles!!!

    Per la meva banda, segurament no veuré com les munten al MAP, perquè des del Museu de l'Art de la Pell s'ha volgut destacar una i altra figura (durant 3mesos) com a peça convidada i peça del trimestre (pròpia) a partir del juliol. A la vegada coincidirà amb el Cicle de Cinema Oriental que fan a Vic i que es fa en col·laboració amb el MAP (espais). Així doncs, deixem feina feta per la posteritat....

    Salomé

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats!!

    Fa molta il·lusió veure com ha nascut el primer membre de la gran família de les coincidències insòlites.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.