dilluns, 16 de març del 2009

Col.leccionistes!

Gramòfons, bales de la guerra civil, ampolles de Coca- Cola de totes les èpoques, discos dels Beatles, insectes, cartells de cine, jocs, antics medicaments... què tenen en comú tots aquests objectes?
Tots ells són el punt d'obsessió de diversos col·leccionistes que durant anys i anys han anat atresorant col·leccions completíssimes i del tot curioses.

El canal 33 (quin si no?) ens presenta un nou programa anomenat Col·leccionistes, on es fa un recorregut per les diverses col·leccions actuals que ens poguem imaginar. Qui sap si d'aquí a ben poc, aquestes col·leccions generaran nous museus!

Col·leccionistes, Canal 33
Cada dimecres a les 22h.

4 comentaris:

  1. Interessant!!
    No en tenia ni idea. Crec que poc ser divertit si més no per la curiositat de les col·leccions. Segurament es poden veure objectes d'allò més atípics i que mai ens pensariem que algú en fes una col·lecció. Estaré al cas del programa. Gràcies per la informació!!

    ResponElimina
  2. Fa un parell d'anys, de vacances a Escòcia, vaig veure per televisió que feien dos programes que, suposo, que van ser bons per a conscienciar la ciutadania sobre el patrimoni històric, tot i que se'n podria parlar força.

    Un es deia "Money in the attic" (crec recordar) i parlava sobre els objectes antics que qualsevol família podia tenir a casa i el valor que tenien a nivell d'antiquari. L'altre, que no recordo el títol, era una mena d'"Operación Triunfo" d'edificis històrics en què hi havia uns diners per a restaurar un edifici i la gent votava. Em sembla, fins i tot, que el produïa Endemol...

    ResponElimina
  3. Principalment, la idea es perfecte, però des del punt de vista de molta gent, la recopilació d'aquest episodis, son massa escuets.

    S'hauria de dedicar mes temps a cada col·lecció per a poder palpar i sentir el que comprèn cadascuna d'elles.

    ResponElimina
  4. Sempre n'hi ha que es queixen per alguna cosa com l'"Anònim"...
    Però tingueu en compte que aquest programa és de col·leccionistes i no "per a col·leccionistes". Volíem fer un programa per a tothom, no per als convençuts. I si jutgem per l'acollida que està tenint, no ens podem queixar...
    És clar que el podriem haver fet més llarg, però també més curt, i més avorrit, i monogràfic, i sense música, i en blanc i negre... però no seria el mateix programa.
    Jordi Viader, director de Col·leccionistes

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.