dimarts, 10 de març del 2009

La inauguració, tot un èxit.

La rebuda de l'exposició Del bombatxo al xandall al Museu d'Arenys de Mar ha estat un èxit de convocatòria. De fet la setmana passada, quan encara estavem fent el muntatge, la gent es colava per veure l'exposició!

La comunicació d'aquesta activitat ha estat planificada amb temps i això s'ha notat en els resultats. A més, el procés de muntatge s'ha fet de cara a la població, demanant la seva col·laboració, i està clar que ha hagut bona resposta.

Us convidem a veure l'exposició!

3 comentaris:

  1. OH moltes felicitats!! Divertits els muntatges d'expos oi que si??

    per cert, això que dius que la població va col·laborar en el muntatge, et refereixes a recollida de material per a l'expo o al muntatge físic (muntar vitrines, penjar plafons, etc). Ara que ho penso, seria també divertit abordar el segon aspecte des dels museus més petits i vinculats amb la gent, d'oferir la possibilitat a la població d'ajudar en el procés de muntatge físic!
    Què en penseu??

    ResponElimina
  2. Suposo que es refereix a la recollida de materials. De totes maneres, amb els temps que corren, això del voluntariat, potser és quelcom que els museus haurien de començar a plantejar-se. Qui tingués un fuster i un electricista jubilats per a muntar exposicions de producció pròpia!

    ResponElimina
  3. NOOOOO només recollida de materials. També es varen encarregar del muntatge de les vitrines. Però és que sentien aquesta exposició com a seva, la gent que va portar material es va sentir legitimada per participar en el muntatge.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.