divendres, 27 de març del 2009

L'equip de Taps al Museu i al Parc Arqueològic Mines de Gavà

Aquella excavadora a can Tintoré deixà al descobert mines en galeria i secrets de temps remots; empremtes de la vida de fa 6000 anys que ens ajuden a entendre qui eren aquells homes i dones del neolític, i a entendre també millor qui som.

La Mireia i la Mònica ens ho explicaven el passat dimecres, primer al Museu i després al Parc Arqueològic Mines de Gavà. A cada paraula hi havia ancorada la il.lusió d'haver ajudat a construir aquell projecte i de transmetre'ns la riquesa d'un patrimoni únic a Europa.

Va ser molt interessant estar tots junts aquell dia i poder intercanviar impressions sobre l'exposició, les instal.lacions, la comunicació, els públics usuaris del Parc i del Museu... També vam posar-nos el casc groc de miner, com els grans i els petits que ens visiten, i vam endinsar-nos en una mina neolítica, quasi, quasi de veritat!

Moltes gràcies per venir i gràcies Maria per inmortalitzar el moment! :-)

4 comentaris:

  1. I moltes gràcies a tot l'equip del Museu de Gavà per rebre'ns!

    ResponElimina
  2. Molt increïble l'espai! Valia la pena veure-ho també! Gràcies

    ResponElimina
  3. I tant!! Totalment d'acord! Em va encantar la visita. Em vaig quedar alucinant amb les instal·lacions i amb les mines!!!! Recomanaré la visita a tothom que pugui!! Gràcies i felicitats!

    ResponElimina
  4. Felicitats de debò!
    Una visita molt guapa i unes instal·lacions al·lucinants!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.