dimarts, 24 de març del 2009

Maneres de veure una exposició

La setmana passada va finalitzar Picasso pinta el Guernica al Museu del Prat. Hem estat fent visites comentades, tallers per a petits i grans, i fins i tot una acció teatral “Olioz” on, a través de cròniques de l’època, se’ns presentava la guerra civil, 1937 i el Guernica.

Ha estat una experiència molt positiva pel museu, tant pel nombre de visitants com pel nivell de satisfacció, en general, que han expressat a les avaluacions. Hem aconseguit fins i tot que es parli de nosaltres en tres blocs locals!!

Ara, un cop finalitzades les activitats, ens plantegem què és el que ha fet que el visitant li agradés o no l’exposició: què és el que no ha de faltar mai perquè sortim d’un museu amb bon gust de boca? Què busquem quan ens acostem a un petit museu com és el cas del nostre? Hi ha moltes fórmules, cap de vàlida per a tots els públics, però seguirem intentant arribar cada cop a més gent.

2 comentaris:

  1. Han vingut més o menys visitants que per a les exposicions de temàtica local?

    ResponElimina
  2. El volum de visitants és bastant voluble. Solen tenir més èxit les exposicions de temàtica local, tot i que amb aquesta s'han batut tots els rècords. La més visitada va ser la de producció pròpia del 2006 amb 571 persones amb visita guiada (27 grups); ara hem arribat als 685 visitants (35 grups).

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.