dimecres, 11 de febrer del 2009

Conferència de Francis Pisani


"L'alquimia de les multituds: l'oportunitat de la web 2.0 en temps de crisi"

El proper divendres 20 de febrer, el Cibernàrium acollirà una conferència de Francis Pisani amb el títol de "L'alquimia de les multituds: La oportunitat de la web 2.0 en temps de crisi". L'acte està organitzat en col.laboració amb el Gabinet de Comunicació i Educació de la UAB.

Francis Pisani, blogger i expert en noves tecnologies, és Doctor en Ciències Polítiques i en Estudis Llatinoamericans de la Universitat de La Sorbona, i un dels principals analistes de l'impacte social de les TIC. Els seus articles són publicats habitualment en importants mitjans de comunicació a nivell mundial com El País, Le Monde (França) o Reforma (Mèxic) entre d'altres.

Mirant en perspectiva l'evolució de les noves tecnologies Pisani analitzarà quines són les aportacions que han resultat realment útils i quines han contribuit únicament a dificultar la comunicació digital. Una comunicació que s'ha fet aparentment més senzilla tècnicament però que obre nous horitzons de complexitat per als internautes.

Estimulant i prometedor, el fenòmen de la "web 2.0" no només té aspectes positius. És també un desafiament per a les institucions, com indica l'entusiasme que desperta entre les joves generacions.

La conferència serà presentada per Jordi Roca, Director de Ciutat del Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona i per José Manuel Pérez Tornero, Catedràtic de Comunicació de la UAB. Després de la conferència hi haurà un debat entre el ponent i el públic assistent. Més informació.


ACTIVITAT GRATUÏTA - no cal inscripció prèvia

Data: divendres 20 de febrer
Hora: 12:30 a 14:00 hores
Lloc: Auditori del Cibernàrium
Adreça: Parc Tecnològic Barcelona Nord. C/Marie Curie s/n (Nou Barris - Barcelona)
Metro: Llucmajor (L4) i Canyelles (L3)
Autobusos: 11, 31, 32, 47, 50 i 51
Estació de Bicing a la porta del Parc Tecnològic

El ponent farà la seva conferència en castellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.