dimecres, 11 de febrer del 2009

Els objectes ens parlen

Una de les activitats familiars que el Museu de Sant Boi porta a terme és Els objectes ens parlen. En aquesta activitat oberta a tot el públic, un objecte de la col·lecció és el protagonista del taller. Ja que el Museu de Sant Boi encara no té exposada la seva col·lecció, aquest projecte és una bona manera de dinamitzar-la i donar-la a conèixer de forma divertida.


El proper diumenge 15 de febrer a les 11.30 tindrà lloc:
Els objectes ens parlen: Una cullera medieval
A banda de la història d’aquesta cullera metàl·lica (és una troballa insòlita ja que no es conserven gaires) es parlarà de la cuina medieval del Sant Boi de fa 500 anys. Per acabar tastarem un plat de l’època.

Per a més informació:
Museu de Sant Boi
C/Hospital, 9
Tel. 93 635 12 50
A/e: museu@santboi.cat

2 comentaris:

  1. Em dóna moltes idees per muntar activitats i podria complementar les exposicions monogràfiques que volem realitzar aquí al museu a través dels objectes i els ciutadans nouvinguts. Gràcies!

    ResponElimina
  2. Si, és una idea molt interessant i dinamitzes dos aspectes al mateix moment. Fas una activitat (que pot ser més de caire familiar i infantil) i per una altra estàs donant vida peces de la col·lecció. Suposo que en algun altre museu també s'hi fa...

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.