dimarts, 3 de març del 2009

Altres Barcelones

Com totes i tots sabeu, aquest passat dissabte varem realitzar el primer itinerari històric dels TAPS i TAPES per les Altres Barcelones!!

Desafiant les inclemències del temps (feia moooolt fred) i en contra també de passar el matí escarxofats al llit aprofitant que era dissabte, quatre TAPS/es amb uns quants bons amics, ens vam posar a les mans del Dani Cortijo, Dani pels amics, per perdre'ns pels carrerons del centre de Barcelona, tot fent un esforç d'imaginació tan fàcil per als més petits però cada vegada més difícil per nosaltres...

Quatre hores que van passar ben de pressa deixant-nos portar per les mil i una explicacions del Dani. Coses que potser coneixíem però sobretot detalls desconeguts, magnífics i palpables, que van aconseguir crear una atmosfera de proximitat, fent-nos saltar en el temps fins a trobar-nos en la Barcelona medieval i moderna en molts moments!!

Però aquest és un post col·lectiu, que la Maria, la Salomé, la Sònia, el Xavi, l'Àlex, la Mònica, l'Alexander, en "Titi" o la Vera poden completar amb les seves impressions!!!!!

però per davant de tot: GRÀCIES DANI PER LES TEVES FANTÀSTIQUES EXPLICACIONS I MÉS ENCARA PER L'ESPERIT QUE ENS VAS FER VEURE I LA IL·LUSIÓ QUE ENS VAS ENCOMANAR!!!

3 comentaris:

  1. I després no vau anar a fer unes tapes? em sap molt de greu haver-m'ho perdut, però jo aquell dia també vaig matinar, no us penseu!

    ResponElimina
  2. GRÀCIES!!!!
    Les tapes no van poder ser -ja vam anar directe a la teca!-, perquè el Dani es trobava molt fluix després d'haver-li espremut els coneixements... Però, si, l'haurem de convidar!

    ResponElimina
  3. Quina pena no poder anar, m'hagués encantat ser-hi. A veure si hi ha un alre possibilitat.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.