dimarts, 10 de març del 2009

Les dones al Fons Ocult del Museu de Cerdanyola


Coses de dones és el nou fons ocult que es podrà visitar al Museu de Cerdanyola fins el 10 de maig. La mostra, presenta tot un seguit d’objectes relacionats amb el treball i l’oci femení durant els primers 60 anys del segle XX que han estat donats o cedits temporalment al museu.

La mostra va acompanyada d’un seguit d’activitats per a commemorar el dia internacional de la dona treballadora. En aquest cas, s’ha triat el paper de les dones com a responsables de la salut familiar. Per això, s’ha programat la xerrada Bruixes o Remeieres el diumenge 22 de març, sobre els usos tradicionals de les plantes medicinals, l’Itinerari per descobrir les herbes remeieres de Collserola el diumenge 11 d’abril o el taller Com fer un herbari a casa el 10 de maig a Ca n’Ortadó. El 23 de maig es tancaran les activitats amb una visita al museu de les Trementinaires de Tuixent.

Museu A. Ortadó- R. Maymó
Plaça de Sant Ramón 23-24
93- 692 33 22
Dissabtes de 10.30 a 14.30h. i de 17.00 a 20.00h.

1 comentari:

  1. La solució adoptada pel museu de Cerdanyola (el fons ocult)està molt encertada. Especialment perquè permet tractar temes que no estan relacionats amb l'exposició i perquè s'aprofita un espai reduït i se l'hi dona un bon ús.
    Està molt bé aprofitar aquest temps per tractar el tema del treball i l'oci femení. Crec que és molt adient.
    A més, prova d'això és el fet que s'han tractat temes d'allò més diferents i de tot tipus d'èpoques.
    Endavant i felicitats!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.