dijous, 5 de febrer del 2009

Dia Internacional dels Museus 2009

El proper 18 de maig es celebrarà la XXXI edició del "Dia Internacional dels Museus" amb el lema "Museus i turisme". L'ICOM vol, d'aquesta manera, destacar la importància dels museus en el foment d'un turisme cultural sostenible.

Com que aquesta data cau enguany en dilluns, l'ICOM aconsella a les institucions que tanquen aquest dia, que traslladin les activitats previstes al diumenge 17.

Més informació sobre el Dia internacional des Museus, aquí.

5 comentaris:

  1. La informació em va perfecte!
    Aquesta web és un bon resum de totes les activitats que es contemplen per aquest dia internacional. Al Museu de l'Art de la Pell també estem treballant en la proposta d'activitats. L'objectiu és la participació, però també crear xarxa entre els museus menys famosos de la ciutat, que n'hi ha uns quants. Gràcies per la informació!

    ResponElimina
  2. bon dia!

    des del Museu d'Història de L'Hospitalet ens agradaria fer coincidir el Dia Internacional dels Museus per presentar La JOia del Museu, una coincidència insòlita que hem trobat dins mateix del museu amb dues peces molt curioses... el que vulgarment es coneix com matar dos ocells d'un tret!
    però encara estem pendents de confirmar la coincidència...i a més a més, la gent en aquest municipi està molt atabalada amb la expo dels Retaules i es passen el dia reunits preparant quelcom que en 2 mesos!!!! ha d'estar exposat..........................aquí ho deixo.

    ResponElimina
  3. Ai, el fantabulós món dels museus locals...

    ResponElimina
  4. Epero que aviat diguin a quins museus s'entrarà de forma gratuïta, és una bona oportunitat per acostar els museus a la gent.

    ResponElimina
  5. Bon dia!

    Diumenge 17 de maig de 2009, el patrimoni històric i arqueològic de Calafell, obra les seves portes a tothom, de forma gratuïta. En dos dels àmbits, la Ciutadella Ibèrica i el Castell, presentarem dos joies originals trobades en el marc de les excavacions. Veniu, us hi esperem, segur que disfrutareu!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.