dijous, 19 de febrer del 2009

El Mollet d’ Abelló

El passat divendres 6 de Febrer, les sales del Museu Abelló es van omplir de gom a gom en motiu de la inauguració de la primera exposició pòstuma de Joan Abelló: El Mollet d’ Abelló. Centenars de persones es van reunir al Museu per retre un profund homenatge, al seu pintor, al pintor de la ciutat.
La inauguració va comptar amb la presència de les autoritats polítiques i amb les filles de Joan Abelló. Marta Abelló, en el seu parlament, va comentar que aquesta exposició era “única, diferent i molt especial. Ja no podem comptar amb ell perquè ens expliqui el què i el com de cada obra”.

L’exposició està tenint molt bona acollida per part de la ciutadania de Mollet del Vallès, ja que evoca a recordar com era la nostra ciutat, la nostra infantesa i la infantesa dels nostres pares i avis. El Mollet d’ Abelló es podrà visitar fins el dia 10 de maig. Després d’aquest dia, una selecció dels quadres viatjaran a Rivoli, ciutat agermanada amb Mollet.

D’altra banda, durant aquest any 2009 i en motiu de la celebració del desè aniversari del Museu Abelló, els caps de setmana seran gratuïts per tothom. Una mesura que ens permetrà apropar la Fundació Municipal Joan Abelló als ciutadans i ciutadanes.

2 comentaris:

  1. Tens algun enllaç on s'amplii aquesta informació?

    ResponElimina
  2. Hola a tots! Doncs no, no tenim cap enllaç. No obstant, la inauguració ha tingut molta rellevància a la premsa local i comarcal.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.