dilluns, 20 d’abril del 2009

Eines pels investigadors de la memòria oral


Per si us ha quedat el cuquet o si voleu indagar més en els marc del coneixement i l'aprenentatge, us linko aquí el programa d'unes jornades sobre bancs de testimonis orals, és a dir, com aprofitar les entrevistes a persones que poden aportar el seu coneixement personal de la Història o altres sabers humans. Aquestes jornades, "Fonts orals: enregistrament en format audiovisual i explotació dels fons d'entrevistes", se celebraran els dies 8 i 9 de maig (divendres i dissabte tot lo dia) a l'espai Arts Santa Mònica de Barcelona.

4 comentaris:

  1. El curs té molt bona pinta, però crec que els Taps no hi podem accedir, que és més aviat per a investigadors amb experiència o el personal de museus que han obtingut un ajut sobre el tema.

    ResponElimina
  2. Perquè ho dius, que no s'hi pot accedir?

    ResponElimina
  3. Bé, que jo sàpiga, potser hi ha places limitades i caldrà veure quin perfil de persona hi va, perquè el de les mateixes jornades decideixin. Però jo també faig servir aquest recurs de l'audiovisual a la feina de TAP, no em dic oficialment "investigadora", però tb ho sóc!
    La llàstima és que els divendres, durant aquest mes, no hi puc anar!

    ResponElimina
  4. Á mi m'havien comentat això, que les places eren molt limitades, destinades a investigadors... però val a dir que no ho havia preguntat a qui ho organitza. En tot cas jo tampoc hi podria anar perquè dissabte tinc un compromís. Un altre cop serà!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.