dimarts, 14 d’abril del 2009

Sant Jordi a l’Esquerda

El Museu Arqueològic de l’Esquerda organitza diverses activitats per celebrar la festivitat de Sant Jordi d’enguany. Per tal de facilitar l’assistència al públic, els diversos actes es traslladen a la tarda del dissabte 25 d’abril.

Les activitats s’iniciaran a les 5 amb Les fabuloses històries de l’Esquerda. L’acte, adreçat especialment al públic familiar, consisteix en fer una visita al jaciment de l’Esquerda conduïts per un personatge molt especial, el bufó Floduc. Aquest, amb un toc d’humor i imaginació, repassa amb els nens la història de l’Esquerda i de les persones que hi van viure. El punt de trobada és al Jaciment Arqueològic de l’Esquerda i el preu de l’activitat de 3.5 € per persona.

Un cop acabada la primera activitat, aproximadament a 3/4 de 6 de la tarda, i a l’esplanada de davant de l’Àrea de Recerca Experimental Arqueològica, es podrà participar en dos tallers. L’un, anomenat Pans del Món, permet conèixer diferents maneres de fer pa; l’altre, organitzat per la revista Roda de Ter en motiu del seu número 700, anomenat Taller de punts de llibre i roses de paper, permetrà als més petits posar a prova la seva imaginació per elaborar l’objecte que desitgin i que es podran endur a casa. Les dues activitats són gratuïtes.

També podreu aprofitar la visita al jaciment per veure com estan els conreus de l’Àrea de Recerca Experimental Arqueològica.
Des del Museu Arqueològic de l’Esquerda us animem a participar d’una tarda agradable i divertida!

Si desitgeu més informació podeu posar-vos en contacte amb el Museu de l’Esquerda al telèfon 93 854 02 71 o l’e-mail m.a.esquerda@rodadeter.cat

3 comentaris:

  1. Sona molt bé. Però què és l'Àrea de Recerca Experimental Arqueològica? Són conreus desenvolupats amb tècniques ja perdudes? Què en feu de la collita?

    ResponElimina
  2. Hola!

    Com que és una cosa força llarga d’explicar, i penso que prou interessant, n’he fet un post! El podeu veure en aquest mateix bloc: L’ÀREA de l’Esquerda, (21 d’abril).

    Si algun tap s’anima podríem quedar i fer-hi una visita! Es pot aprofitar la sortida per visitar també el museu i el jaciment, que tot està a Roda de Ter!

    ResponElimina
  3. Estaria bé acostar-se un dia a la Plana i visitar diversos museus en una trobada de TAPs, però no sé si hi serem a temps. Pregunta: oi que a Roda no hi ha tren? o si?

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.